Selena: ''Mina favorit Wizards minnen''

 

Med den sista säsongen av Magi på Waverly Place närmar sig sitt slut, Selena Gomez reflekterar över några av hennes käraste minnen från den populära Disney Channel showen.

Här är vad den 18-åriga sångerskan och skådespelerskan ville dela med sig till Latina:

Att spendera vanlig tid istället för att filma med sina kollegor: "Vi kom in i replokalen en dag och vi repeterade inte ens. Hela Filmteamet satt i uppsättningen vardagsrummet och pratade i två timmar. Vi hade kaffe, mat, vi skrattade, och vi var alla så bekväm att jag var i min pyjamas! "

Wizards var en fristad: "I den här branschen, jag blir så paranoid. Du går ut på middag och det finns personer som tar bilder av dig och du måste vara försiktig med hur du får ut av en bil ... det känns så konstigt och det är så synd att du måste leva ditt liv så, men [om uppsättning av Wizards] Jag såg mig omkring och tänkte jag, "jag känner verkligen säkra här." Det var min favorit ögonblick. "

På TV inte har en show om en latino familj en gång Wizards slutar: "Det är knäppt. Det är så sorgligt. OK, vi måste komma på det! Det är Crazy Town. "


kommentarer:

KOMMENTERA HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (visas bara för mig!)

Hemsida/blogg:

Din kommentar: